Услуги
Разгледайте предложените от нас услуги
Услуги
Предлаганите услуги от Wbsbg - Поддръжка, маркетинг и реклама
Поддръжка на уеб сайт, онлайн магазин, маркетинг и реклама

Facebook & Google, Remarketing, E-mail marketing, woocommerce

Технологиите и тенденциите в интернет се променят със скоростта на светлината. Това важи най-вече за онлайн маркетинга на онлайн магазини и уеб сайтове.

  Какво е онлайн маркетинг и как да бъде успешен? Онлайн маркетингът обобщава различни дейности, които собственикът на един онлайн магазин или уеб сайт трябва да изпълнява и следва за постигането на целите: таргетирани посещения (трафик), максимален брой продажби или запитвания, отлична отчетност на постигнатите резултати. В WBSBG знаем как се прави успешен онлайн маркетинг, благодарение на дългогодишния ни опит в разработката и поддръжката на печеливши интернет магазини и уеб сайтове и благодарение на постоянните инвестиции от време в обучение за новите трендове в Google и социалните мрежи. Успешният интернет маркетинг е свързан с много тестове и анализи, като приоритет е правилното комбиниране на каналите, които най-ефективно изпълняват целите: максимален CTR и ROI.

  Google Adwords В WBSBG имаме богат опит в Google Adwords кампании и създаването на фийдове за Google Shopping и Google Business Data, с които можете да постигнете ефективни резултати при продуктово таргетирани ремаркетинг кампании за Вашия онлайн магазин.

  Facebook Помогнали сме на десетки наши клиенти да продават успешно във Facebook. За техните онлайн магазини сме разработвали Facebook Product фийдове, които да бъдат използвани за продуктови ремаркетинг кампании, които водят стотици last-click продажби. Специалисти сме в интегрирането на постоянно променящите се Facebook Tracking пиксели, с които клиентите ни да могат да проследяват не само продажбите, а и всяко действие на потребител в техния онлайн магазин или уеб сайт: разглеждане на страница на продукт, добавяне в кошница или в wishlist, споделяне на продукт и др.

  Онлайн маркетинг в социалните мрежи В днешни дни съществуват десетки социални мрежи, които могат да бъдат включени в успешния онлайн маркетинг на Вашия бранд: Facebook, Google Plus, YouTube, Vimeo, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn, Tumblr и др. Консултираме клиентите ни да използват само избрани социални мрежи, в които могат да открият своята целева аудитория и за които имат ресурс за поддръжка.

  SEO В последните 10 години SEO-то се промени драстично, като от самостоятелен елемент се превърна в незаменима част от целия онлайн маркетинг. Няма как да се прави успешно SEO без цялостен онлайн маркетинг. Както и няма как интернет маркетингът да е успешен, ако не е заложено добро SEO за онлайн магазина или уеб сайта.

  Афилиейт маркетинг Афилиейт маркетингът не е много популярен сред българските онлайн търговци и голяма част от тях не са пробвали неговата ефективност. Благодарение на него можете да рекламирате продукти от Вашия онлайн магазин в десетки други сайтове, като при продажба Вие заплащате комисионна след успешно доставяне на поръчката. Често affiliate маркетингът излиза доста по-изгодно от Facebook или Google реклама. В WBSBG имаме контакт с всички афилиейт мрежи в България, Румъния и Гърция, като можем да разработим продуктови фийдове за всяка една рекламна мрежа и да интегрираме Вашия интернет магазин с нея.

уеб сайт онлайн магазин
НАЙ-ДОБРИТЕ И ДОСТЪПНИ УЕБ РЕШЕНИЯ
Обсъдете проекта си с нас