История за нас
Написана история за 10-годишен опит в уеб програмиране и SEO оптимизиране.
История
Написана история за 10-годишен опит в уеб програмиране на уеб сайтове, онлайн магазини и SEO оптимизация

уеб сайт онлайн магазин
2017 - 2018
Завършихме 5 успешни бизнес проекта

През 2017г. екипът на WbsBG създаде на 5 водещи фирми в страната онлайн бизнеси от последно поколение, вложихме всичките си умения натрупани до момента, като изграждане на Front-end и Back-end с пълна номинация за SEO оптимизация и дизайн. WbsBG натрупа умения през годините, чрез които успява да изгражда по-добрите онлайн бизнеси.

2014 - 2016
Изграждане на онлайн магазини

През 2015г. WbsBG Категорично заяви на конкурентите си! Ние изграждаме по добрите онлайн магазини, по добре планирани, по добре оптимизирани, по добре позиционирани и по добре завършени. Като създадохме 7 водещи онлайн магазина в страната.

2012 - 2013
SEO оптимизация

През 2012г. Екипът на WbsBG спечели награда на номинациите за Search Optimization Engine, Google изграждане на уеб сайтове, онлайн магазини, динамични страници и софртуер за малкия и среден бизнес. Разширихме екипа си и започнахме да работим с над 100 корпоративни клиента.

2009 - 2011
Създаване на първите онлайн проекти

През 2010г. WbsBG Започна изграждането на първите си онлайн проекти, лични уеб страници, блогове и форуми. Стартирайки получихме множество запитвания, изпълнихме 9 проекта по желание на клиента от към дизайн, след което разбрахме, че можем да се справим с изграждането на много повече от уеб страници, блогове и форуми.

+
Как работим с нашите клиенти
За нас няма тайни при изработката на уеб сайтове или онлайн магазини
уеб сайт онлайн магазин
Изготвяне на проекта
При нас получавате предварително изготвен дизайн на вашият онлайн бизнес, чрез който получавате визуална информация за вашият проект.
уеб сайт онлайн магазин
Стартиране на проекта
При стартиране на предварително изготвеният проект, ние Ви даваме възможност да следите изработката на вашият проект, чрез линк от разработчиците.
уеб сайт онлайн магазин
Завършване на проекта
При завършване на проекта, ние Ви даваме възможност да наредите промени на нашите програмисти, те с радост ще изпълнят вашите искания.
уеб сайт онлайн магазин
100% Завършен проект
След като завършим Вашият проект, ние не спираме до тук. Ние се грижим за нашите клиенти, като им поднасяме ключови стъпки за по успешен онлайн бизнес.
уеб сайт онлайн магазин
НАЙ-ДОБРИТЕ И ДОСТЪПНИ УЕБ РЕШЕНИЯ
Обсъдете проекта си с нас