Услуги
Разгледайте предложените от нас услуги
Услуги
Предлаганите услуги от Wbsbg
Wbsbg може да се похвали с над 120 онлайн магазина. Желаете ли и вие?

Притежаваме неоспорим eCommerce, WooCommerce опит в изработката на онлайн магазини, които продават!

 • Богата базова функционалност Разполагате с всичко нужно за Вашия растеж, дори с OOTB решението ни за изработка на онлайн магазин.
 • 1:1 демо - знаете какво ще получите - oще преди подписване на договор за изработка на уеб сайт имате възможност да разгледате работещо демо и няма да има неприятни изненади.
 • Интеграция с ERP и склад При изработката ще интегрираме онлайн магазина Ви с всеки един ERP или складов софтуер на пазара. Множество конектори и индивидуални разработки.
 • Куриерски модули Speedy, Econt, Rapido, Европът или индивидуално решение с Вашия куриер. Дори имаме възможност да комбинираме няколко куриера в един чекаут.
 • Онлайн разплащания и лизинги Всички популярни онлайн разплащания + лизингови решения на TBI, Unicredit & BNP Paribas.
 • Интеграции с външни системи Ако желаете да продавате през eMAG, Pazaruvaj, Sravni или през афилиейт сайтове и Ваши дистрибутори.
 • Миграция от текущата Ви система Работили сте няколко години. Нали не мислите, че ще Ви оставим да прехвърляте ръчно информацията?
 • Уникална мобилна версия Нашият Mobile-first подход при изработката на магазина Ви осигурява перфектен респонсив дизайн, който конвертира мобилния трафик в продажби.
 • SEO & Marketing ready Вече всеки знае, че оптимизацията и онлайн маркетингът са процеси, които стартират с разработката.
Wbsbg може да се похвали с над 180 корпоративни уеб сайта. Желаете ли и вие?

Изработка на нов корпоративен уеб сайт за 10 дни!

 • Всички функционалности в едно - за нас, услуги, продукти, проекти, партньори, дистрибутори, новини, кариери, контакти и много други.
 • 1:1 демо - знаете какво ще получите - oще преди подписване на договор за изработка на уеб сайт имате възможност да разгледате работещо демо и няма да има неприятни изненади.
 • Лек, бърз и оптимизиран за Google 93 от 100 точки за скорост на зареждане на Google page speed test и интегрирани SEO friendly техники в програмния код и админ панела.
 • Високо ниво на сигурност Използваме актуални технологии и методологии на работа, които гарантират сигурността на информацията във Вашия уеб сайт.
 • Лесно надграждане и мултиезичност Може да реализираме всяко Ваше желание за допълнителна функционалност, вкл. интеграции с външни системи.
 • Бърз срок на изпълнение С готови материали от Ваша страна, можем да изработим и пуснем онлайн новия Ви уеб сайт за по малко от 2 седмици. Да, говорим сериозно!
 • Съдействие с пълнене на съдържание Ще Ви помогнем с пълненето на текстове и снимки и мигрирането от стария Ви уеб сайт, защото знаем, че времето Ви е ценно.
 • Гарантирана реакция за поддръжка Няма да загубите контакт с нас след изпълнение на проекта. Оставаме на разположение за техническа поддръжка.
SEO оптимизация

SEO При разработката на уеб сайтове и онлайн магазини знаем как да спазваме всички SEO техники, препоръчани от Google.

Оптимизация на сайтове Едно от най-важните неща, след като вече сайтът е готов, е той да бъде позициониран в интернет търсачките на предни позиции. Този процес на SEO оптимизация започва още със самото проектиране и разработка на уеб сайта. И най-добрата визия, ако няма кой да я гледа, няма да бъде изобщо ефективна за бизнеса. В тази връзка, когато един уеб сайт е оптимизиран за Google, при вписване на ключови думи в търсачката, той излиза на по-предни позиции и така получава много по-голям брой посещения и конверсии (запитвания, продажби).

Оптимизиране на сайтове – Вашият уеб сайт No.1 в Google В WBSBG знаем как да направим един уеб сайт номер едно в Google. Правили сме го за стотици сайтове, ще продължаваме да го правим и няма да спрем да даваме гаранция за успех на клиентите си! А ако и Вашия уеб сайт е сред тези, то тогава бизнесът Ви е обречен на успех.

Оптимизация на сайтове – как го правим? Ние оптимизираме сайтове. Ако притежавате вече разработен уеб сайт от друга фирма, то ние можем да Ви препоръчаме нашите партньори, които да поемат SEO оптимизацията или да Ви изготвим оферта за изработка на нов уеб сайт. В WBSBG идеално познаваме всички технически и нетехнически стъпки за оптимизацията на един уеб сайт. Реализирането на SEO кампанията е дело на нашите вътрешни програмисти, които изпълняват всички onpage техники и вътрешни и външни SEO специалисти, които дават препоръките според нуждите на уеб сайта и консултират персонално клиента. На кратко ще Ви представим процеса на оптимизация: Извършване на подробен писмен анализ (одит) на Вашия уеб сайт. Изготвяне на план за оптимизиране на сайта. Извършване на оптимизацията на сайта: > Onpage SEO – директна работа върху програмния код, ключовите думи и текстовете на сайта > Offpage SEO – използване на техники за оптимизация извън уеб сайта – подобряване на броя на връзките (link building или линкове от други сайтове) към сайта, домейн, хостинг и други SEO инструменти > Видео, вирусен (viral) и социален маркетинг Месечна поддръжка на оптимизацията на сайта. Регулярен анализ на посещенията и позициите на сайта и съвети за подобрения За максимално ефективни резултати препоръчваме да съчетаете SEO оптимизацията с цялостен онлайн маркетинг и платени Google Adwords кампании за докарване на допълнителен таргетиран трафик към сайта и утрояване на посещенията.

Онлайн маркетинг и реклама

Facebook & Google, Remarketing, E-mail marketing, woocommerce

Технологиите и тенденциите в интернет се променят със скоростта на светлината. Това важи най-вече за онлайн маркетинга на онлайн магазини и уеб сайтове.

  Какво е онлайн маркетинг и как да бъде успешен? Онлайн маркетингът обобщава различни дейности, които собственикът на един онлайн магазин или уеб сайт трябва да изпълнява и следва за постигането на целите: таргетирани посещения (трафик), максимален брой продажби или запитвания, отлична отчетност на постигнатите резултати. В WBSBG знаем как се прави успешен онлайн маркетинг, благодарение на дългогодишния ни опит в разработката и поддръжката на печеливши интернет магазини и уеб сайтове и благодарение на постоянните инвестиции от време в обучение за новите трендове в Google и социалните мрежи. Успешният интернет маркетинг е свързан с много тестове и анализи, като приоритет е правилното комбиниране на каналите, които най-ефективно изпълняват целите: максимален CTR и ROI.

  Google Adwords В WBSBG имаме богат опит в Google Adwords кампании и създаването на фийдове за Google Shopping и Google Business Data, с които можете да постигнете ефективни резултати при продуктово таргетирани ремаркетинг кампании за Вашия онлайн магазин.

  Facebook Помогнали сме на десетки наши клиенти да продават успешно във Facebook. За техните онлайн магазини сме разработвали Facebook Product фийдове, които да бъдат използвани за продуктови ремаркетинг кампании, които водят стотици last-click продажби. Специалисти сме в интегрирането на постоянно променящите се Facebook Tracking пиксели, с които клиентите ни да могат да проследяват не само продажбите, а и всяко действие на потребител в техния онлайн магазин или уеб сайт: разглеждане на страница на продукт, добавяне в кошница или в wishlist, споделяне на продукт и др.

  Онлайн маркетинг в социалните мрежи В днешни дни съществуват десетки социални мрежи, които могат да бъдат включени в успешния онлайн маркетинг на Вашия бранд: Facebook, Google Plus, YouTube, Vimeo, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn, Tumblr и др. Консултираме клиентите ни да използват само избрани социални мрежи, в които могат да открият своята целева аудитория и за които имат ресурс за поддръжка.

  SEO В последните 10 години SEO-то се промени драстично, като от самостоятелен елемент се превърна в незаменима част от целия онлайн маркетинг. Няма как да се прави успешно SEO без цялостен онлайн маркетинг. Както и няма как интернет маркетингът да е успешен, ако не е заложено добро SEO за онлайн магазина или уеб сайта.

  Афилиейт маркетинг Афилиейт маркетингът не е много популярен сред българските онлайн търговци и голяма част от тях не са пробвали неговата ефективност. Благодарение на него можете да рекламирате продукти от Вашия онлайн магазин в десетки други сайтове, като при продажба Вие заплащате комисионна след успешно доставяне на поръчката. Често affiliate маркетингът излиза доста по-изгодно от Facebook или Google реклама. В WBSBG имаме контакт с всички афилиейт мрежи в България, Румъния и Гърция, като можем да разработим продуктови фийдове за всяка една рекламна мрежа и да интегрираме Вашия интернет магазин с нея.

НАЙ-ДОБРИТЕ И ДОСТЪПНИ УЕБ РЕШЕНИЯ
Обсъдете проекта си с нас